Ga naar de Home pagina
facebookicoon

Ons Dierenpension

Zoals de naam al zegt, is Dierenpension De Peelrand gelegen aan de rand van Nationaal Park “De Groote Peel”. Goed bereikbaar vanaf de A2 en A67 (via de N266) zijn we gevestigd in een mooie, rustige omgeving.

Dierenpension De Peelrand is vanaf 2010 officieel geopend. De totale inrichting is gloednieuw en voldoet aan de laatste normen, voorschriften en wettelijke eisen. Wij zijn lid van DiBeVo.
Familie Elesen is eigenaar van Dierenpension De Peelrand. Ons team bestaat uit Francois, Marianne, Frans, Wil, Lotte en niet te vergeten de jongste telg Niels.

Alle honden, katten, en andere kleine huisdieren zijn welkom bij ons. Tijdens uw afwezigheid zorgen wij graag met veel persoonlijke zorg en aandacht voor uw dier(en).
Dierenpension De Peelrand is 7 dagen per week geopend. Gedurende het hele jaar kunnen uw huisdieren voor korte of langere periode bij ons verblijven. Ook dagopvang is mogelijk.

Wij hebben er voor gekozen om alleen A–merk voer gebruiken in ons dierenpension. Dit is voor honden en katten de brokjes van het merk Royal Canin. Wilt u toch liever uw eigen voer meebrengen, geeft u dit dan aan bij uw reservering.

Uniek is de ophaal- en thuisbrengservice van ons dierenpension. Op een afgesproken tijd halen wij uw dier bij uw thuis op voor een verblijf in ons dierenpension en brengen hem ook op een afgesproken tijd weer thuis.

Kijkt u voor een verdere impressie van de faciliteiten van ons dierenpension op een van de andere pagina’s van onze website.

Graag tot ziens,

Team Dierenpension De Peelrand.